0
ATP

FOTO: Instagram/Screenshot

OVO SMO SVI ČEKALI: Novak ponovo na teniskom terenu, sada je motivisaniji nego ikada – uputio je brutalnu poruku celom svetu! (FOTO)

Objavljeno: 10.01.22 u 14:44

Slika koju smo jedva čekali da vidimo.

Nakon nekoliko dana ‘pakla’ i žestoke borbe za pravdu, najbolji teniser sveta se oglasio putem svog Tviter naloga. On je sa svima nama koji ga podržavamo tokom ove cele situacije, podelio fenomenalne vesti, a to je da se nalazi na mestu na kojem treba da bude – teniskom terenu.

Nakon sinoćnjeg suđenja, Novak Đoković je postao slobodan čovek, a već danas je odredio prvi trening.

– Zadovoljan sam i zahvalan što mi je sudija poništio ukidanje vize. Uprkos svemu što se desilo želim da ostanem i da pokušam da se takmičim na AO. Ostajem fokusiran na to, doleteo sam ovde da igram pred neverovatnim navijačima – rekao je Novak.

Mnogi su se bojali da će Ministar za migracije Australije ponovo ukinuti vizu srpskom teniseru, pošto na to ima pravo četiri sata nakon donošenja odluke. Na svu sreću se to nije dogodilo.

Novakov brat, Đorđe, na konferenciji za medije rekao je da je pravda i istina konačno izašla na videlo.

– Pravda i istina su izašli na videlo, zahvalio bih se pravnom sistemu Australije i sudiji Keliju, koji je vodio slučaj neutralno i sagledao aspekt ove priče i činjenice koje su se dešavale od apliciranja za vizu, pa do sletanja i maltretiranja i sudskog procesa. Jako je konfliktna situacija, imali su ogroman pritisak, jer je ovaj slučaj gledao ceo svet. Ono je trajalo sedam sati i padao je fid i lajvstrim, jako je bilo teško za praćenje. Evo da se zahvalimo svima koji su prenosili, državljanima Srbije kojima su približili ovaj slučaj na našem jeziku, a ne na pravnom, kakav je to proces sproveden, kako je Novakova pravna služba spremila odbranu i uspešno se završilo sve i Novak je konačno oslobođen. Novak je na slobodi, bio je na teniskom terenu, trenirao je, otišao je u Australiju da se bavi tenisom, da se bori za sebe, da odigra i osvoji Australijan open i sruši rekord koji juri.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter