1
Domaći fudbal

Milos Degenek Fudbal-UEFA Europa League Group F-Season 2021/2022-Crvena Zvezda v Braga Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

TO BI BILO TO: Veliki šok za Delije, Degenek oprostio dugove pa napustio redove srpskog šampiona!

Objavljeno: 10.01.22 u 13:53

Degenek završava svoj drugi mandat u Ljutice Bogdana…

Došlo je vreme da se Miloš Degenek i drugi put u svojoj karijeri oprosti od navijača Crvene zvezde. Možda i nije najbolji defanzivac koji je nosio dres srpskog šampiona, ali Delije će zauvek pamtiti Miloša kao igrača koji je uvek davao svoj maksimum na terenu.

Kako navodi Sportski žurnal, sjajni defanzivac koji nastupa za australijsku reprezentaciju postigao je dogovor sa crveno-belima oko prekida saradnje. Uz to, Degenek će i oprostiti određena dugovanja koje Zvezda ima prema njemu.

head coach Dejan Stankovic and Milos Degenek (C) Guelor Kanga
Fudbal-Super League Season 2021/2022
Crvena Zvezda v Mladost Lucani
Beograd, 24.07.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Pošto je sve jasno definisano između igrača i kluba sa Marakane, stameni štoper može da krene u potragu za novim angažmanom.

Deluje da je Degenek ‘preko noći’ izgubio status standardnog igrača u timu Dejana Stankovića, pa su navijači Crvene zvezde sve češće uz Aleksandra Dragovića, gledali talentovanog Strahinju Erakovića, a ponekad i Radovana Pankova. Zbog male minutaže, ovakav rasplet cele situacije je možda i najrealniji.

U narednim danima ćemo saznati da li će se crveno-beli ‘baciti u potragu’ za novim centralnim defanzivcem, pošto Dejan Stanković trenutno može da računa na Dragovića, Erakovića i Pankova, dok je u planu da i mladi Andrej Đurić dobije šansu da pokaže šta zna.

0
0
1 Komentara
  1. Meni je to super, igraš za klub, ne primaš platu i njihov dug naraste na 800.000 eur… i na kraju puj pike ne važi, moraš da im oprostiš dug da te ne bi mrzeli navijači … top.. Zvezda treba što više takvih igrača da potpiše

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter