1
Evropske lige

FOTO: Youtube/Screenshot

NOVAK JE ŽRTVA, BESMISLENO JE DA BUDE U HOTELU ZA DEPORTOVANE: Siniša Mihajlović udario po organizatorima – morali su da poštuju pravila!

Objavljeno: 09.01.22 u 12:44

Pravila su potpuno nejasna.

Fudbaleri Bolonje, koje sa klupe predvodi srpski trener Siniša Mihajlović, propustili su meč sa Interom zbog desetorice zaraženih. Taj susret trebao je da se igra u četvrtak, ali je odložen. Upravo se nekadašnji selektor Srbije osvrnuo na situaciju u kojoj se našao Novak Đoković u Australiji.

– Nezgodna je situacija, po meni, krivi su organizatori, Morali su da slede smernice Vlade i ne garantuju Đokoviću da može da igra. Ako je već otišao u Australiju, to znači da su postojali medicinski uslovi da mu daju izuzeće, počeo je Mihajlović.

Potom je istakao da je Novak sigurno žrtva i da je besmisleno to što najbolji igrač sveta bude zaključan u hotelu za deportovane.

– Po meni, on je žrtva i nije glavni odgovorni za ovu zbrku. Besmisleno je da najbolji igrač sveta bude zaključan u hotelu za deportovane, čak iako to baca svetlo na stanje onih koji traže azil. Morali su da poštuju pravila. Svojim činjenjem samo su napravili od Novaka anti-vaks heroja, zaključio je Siniša Mihajlović.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter