2
Evroliga

Crvena Zvezda v Zenit St Petersburg-Euroleague 2021/22 Beograd, 30.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

BILI BERON NAKON POBEDE U BEOGRADU: ‘Pionir je zaista posebno mesto! Mnogo mi znači ova hala i obožavam navijače’

Objavljeno: 30.12.21 u 22:51

Amerikanac ističe da njegova porodica voli da provodi vreme u prestonici Srbije.

Košarkaši Crvene zvezde ugostili su Zenit iz Sankt Peterburga, u okviru 18. kola najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi. Utakmica odigrana u hali ‘Aleksandar Nikolić‘ završena je rezultatom 76:80.

Fenomenalnu partiju odigrao je bivši as crveno-belih, Bili Beron. Američki bek postigao je 25 poena, a upisao je i šest asistencija.

Pionir je zaista posebno mesto za igranje košarke. Zaista to jeste. Mnogo mi znači ova hala, boravak u Zvezdi je bio veliki iskorak u mojoj karijeri i obožavam navijače u Srbiji. Siguran sam da je za igranje košarke ovo najbolje mesto u Evropi. Moja porodica mnogo voli da bude u Beogradu i drago mi je da smo danas pobedili. Mislim da je ovo bila timska pobeda. Nismo odustali, znali smo da će biti teško. Idemo korak po korak ka našem cilju – kazao je Beron.

Po završetku utakmice oglasio se i trener Zenita.

Crvena Zvezda v Zenit St Petersburg-Euroleague 2021/22
Beograd, 30.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

-Pre svega, bila je ovo sjajna atmosfera – beogradski navijači su napravilo odličan ambijent. To nam nedostaje u Evroligi, nadam se da će biti još ovakvih utakmica. Imali smo dobru koncentraciju jer smo znali da će drama trajati 40, 45 minuta. Znali smo da su nas naše porodice gledale preko televizora i da su navijali za nas. Sada kada smo pobedili, moći ćemo mirno da se vratimo i zajedno dočekamo Novu godinu – istakao je  Ćavi Paskval.

0
0
2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter