0
Domaći fudbal

Marko Milovanovic Superliga Srbije, Partizan - Novi Pazar Super Liga 5.12.2021. Beograd Srbija (credit image & photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

VEOMA BITAN POTPIS: Radojičić produžio saradnju sa Novim Pazarom do kraja sezone, cilj je jasan!

Objavljeno: 26.12.21 u 23:55

FK Novi Pazar odradio veliki posao.

Prvi potez uprave FK Novi Pazar za nastavak sezone kao što je i planirano bilo je potpisivanje nastavka saradnje sa Draganom Radojičićem.

Crnogorski trener produžio je saradnju sa klubom do kraja sezone. Nakon ovog poteza, u dogovoru sa šefom stručnog štaba, vrlo brzo očekuje se dodatna selekcija tima kako bi se stiglo do cilja u ovoj sezoni, a to je opstanak u Superligi Srbije.

Podsetimo, Radojičić je na klupu Novog Pazara seo sredinom oktobra, a ekipa je pod njegovom palicom odigrala čak sedam nerešenih utakmica, uz jednu pobedu i jedan poraz.

Takođe, prvi put u klupskoj istoriji, Novopazarci su izborili plasman u četvrtfinale Kupa Srbije. Ovaj tim se trenutno nalazi na 14. poziciji na tabeli Superlige Srbije, sa 17 osvojenih bodova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter