0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PROMENE U LJUTICE BOGDANA: Omladinci imaju novog trenera, pred Milanom je vrlo težak zadatak – da li će uspeti da odbrani titulu?!

Objavljeno: 23.12.21 u 11:49

Novi trener omladinske selekcije biće doskorašnji strateg omladinaca Grafičara – Milan Stegnjajić koji se predanim i posvećenim radom izborio da bude „prekomandovan“ u Crvenu zvezdu, a pred njim će biti zadatak odbrane šampionske titule.

Pre tri nedelje – Marko Neđić je preuzeo seniorski tim Grafičara, a u mečevima sa IMT-om i Brodarcem, omladinsku selekciju Crvene zvezde predvodio je pomoćnik perspektivnog stručnjaka – Petar Petrović. Ostvarene su dve pobede, ali će Petrović dalji trenerski razvoj nastaviti u Grafičaru, zajedno sa Neđićem.

Sjajno je tokom jeseni omladinsku selekciju Grafičara predvodio Milan Stegnjajić, čovek koji je dugo u sistemu Omladinske škole i koji je trenerski zanat „pekao“ kao pomoćnik Milije Žižića. Posle odlaska trenera koji je Grafičar iz treće uveo u drugu ligu, Stegnjajić je bio pomoćnik i Radomiru Kokoviću i onda preuzeo omladinsku selekciju Zvezdinog razvojnog tima na čijem kormilu je bio tačno godinu dana.

Sada, došlo je vreme za korak više i priliku da Stegnjajić pokaže da može da osvoji šampionsku titulu sa omladincima Crvene zvezde koji se nalaze na drugom mestu sa bodom, ali i dva meča manje u odnosu na večitog rivala. Tako da, tokom proleća ih čekaju zaostale utakmice sa Vojvodinom i Voždovcem, a i bitka za titulu.

Pre svega, želeo bih da se zahvalim ljudima iz Omladinske škole Crvene zvezde na ukazanom poverenju i svakako sam počastvovan i zadovoljan ulogom koja mi je dodeljena. Ekipa je već formirana i dobro usklađena, a jasno sam upoznat sa potencijalom koji poseduju igrači. Trudićemo se da još malo ojačamo ekipu i da se unapredimo u periodu koji je pred nama. Ciljevi su jasni, da se kroz takmičenje razvijamo i napredujemo, ne zaboravljajući ni u jednom trenutku koji klub predstavljamo i kakve su nam rezultatske obaveze – rekao je Stegnjajić.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter