0
Evrokup

FOTO: Youtube/Screenshot

PA ŠUTNI, ŠTA ČEKAŠ: Pogledajte kako je Smailagić iznervirao Žoca kao nikad do sad, Obradović izgubio živce pa bes iskalio na reklami! (VIDEO)

Objavljeno: 23.12.21 u 15:48

Navijači ostali u čudu.

Sinoć je viđeno loše izdanje košarkaša Partizana, kada su u Krasnodaru izgubili od Lokomotive rezultatom 101:94. Ruski tim je je još jednom pokazao koliki kvalitet poseduje, i zbog čega je jedan od favorita za osvajanje Evrokupa.

Sa druge strane, crno-beli nisu izgledali onako kako se od njih očekuje, u par navrata je falilo koncetracije, a video snimak koji kruži internetom to dokazuje.

Naime, usred jednog napada Partizana, Alen Smailagić nije znao da li da šutira za tri poena, već je pitao svog trenera, Željka Obradovića. Žoc mu je dao ‘zeleno svetlo’, međutim mladi košarkaš je promašio što je legendarnog stručnjaka potpuno izbacilo iz takta.

Legendarni stručnjak je izgubio živce, te je bes iskalio na reklami pored klupe, a kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom video snimku:

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter