1
Domaći fudbal

Fudbal-Uefa League Season 2020/2021 Crvena Zvezda v AC Milan goalkeeper Milan Borjan Beograd, 19.02.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘ŽELIM DA ODEM, NE ZBOG PRITISKA, NEGO ZBOG MNOGO DUBLJIH RAZLOGA’: Borjan potvrdio špekulacije medija! (FOTO)

Objavljeno: 19.12.21 u 10:23

Ljubav je definitivno pukla!

Milan Borjan se juče počeo povezivati sa odlaskom iz Crvene zvezde.. On je zatražio raskid sa timom iz Ljutice Bogdana, a sada se i sam oglasio:

‘Juče je u medijima izasla informacija da zelim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to sto ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je doslo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izlozen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže.

FOTO: Screenshot

Razlozi moje zelje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijaci FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglasavati na ovu temu. Hvala na razumevanju’ – stoji u njegovoj objavi.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0
1 Komentara
  1. Pa kako sad to!?
    Zar nije to sve trebalo da bude grobarska spin mašinerija!?
    Vucela smislio…..sad i Bojanu provalio u progil

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter