0
Evropske lige

FOTO: Twitter screenshot/ @JDNalton

MIHINA BOLONJA PONOVO BEZ BODOVA: ‘Stara dama’ slavila na neugodnom gostovanju!

Objavljeno: 18.12.21 u 21:49

Magla otežala posao fudbalerima obe ekipe!

Fudbaleri Bolonje poraženi su na trećem uzastopnom meču u elitnom rangu italijanskog fudbala. Nakon poraza od Torina i Fiorentine, izabranici Siniše Mihajlovića ostali su bez bodova na utakmici protiv Juventusa. ‘Stara dama’ slavila je rezultatom 0:2 na stadionu ‘Renato Dal’Aro’. 

Atmosfera na tribinama bila je odlična tokom većeg dela utakmice, a na stadionu je bilo oko 22 hiljade navijača obe ekipe.

Domaći sastav pružio je i više nego snažan otpor favorizovanom rivalu. Bolonja je u većem delu utakmice kontrolisala posed lopte, a oba tima uputila su po 11 udaraca ka protivničkom golu.

Juve je u ranoj fazi utakmice uspeo da stekne prednost. Alvaro Morata je ‘načeo’ protivnika u 6. minutu utakmice. Španski napadač postigao je tek peti pogodak ove sezone. Morata ne blista u Seriji A, s obzirom na to da je prva opcija Masimilijana Alegrija u ofanzivnoj liniji.

Gusta magla otežavala je posao fudbalerima obe ekipe. Teški uslovi za igru obeležili su dobar deo utakmice u Bolonji.

Konačan rezultat postavljen je u 69. minutu. Morata je danas očigledno bio vrlo raspoložen, pa je upisao i prvi asistenciju u ovosezonskom takmičenju. Mrežu golmana Skorupskog zatresao je reprezentativac Kolumbije, Huan Kvadrado.

Nakon 18 odigranih utakmica u nacionalnom prvenstvu Italije, Juventus je osvojio 31 bod i nalazi se na 6. poziciji. Bolonja je na istom uzorku odigranih mečava osvojila sedam bodova manje, pa je trenutno 10. tim na tabeli.

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter