0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA SAVLADALA TSC NAKON PREOKRETA: Pavkov presudio domaćima, Živković se propisno obrukao! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.21 u 18:07

Bitna pobeda za crveno-bele.

Fudbaleri Crvene zvezde su u poslednjem kolu jesenjeg dela domaćeg šampionata savladali TSC rezultatom 2:3. Videli su fantastičan meč u Bačkoj Topoli, čak 4 pogotka u prvom poluvremenu, dok je tačku na ovaj duel stavio Milan Pavkov u 65. minutu.

Rezervni golman Zvezde Zoran Popović, već na startu je napravio veliku grešku, pa je TSC poveo sa 1:0 u 7. minutu. Pankov je vratio loptu do čuvara mreže crveno-belih, on nije želeo da preskače igru i napravio je grešku koju je iskoristio Banjac.

Brzo se Zvezda probudila, Pavkov je pogodio prečku, a već u sledećem minutu Ivanić je doneo izjednačenje gostima. Rodić je ubacio loptu, Ivanić se našao na pravom mestu i postigao pogodak za 1:1 u 15. minutu.

Taman kada su svi mislili da će Zvezda da preuzme inicijativu u svoje ruke, sačekalo ih je novo iznenađenje. Banjac je poslao loptu do Stanojlovića, koji je bio precizan za 2:1. Pogodak je potvrđen i u VAR sobi, nakon što su arbitri procenili da nije bilo ofsajd pozicije.

Do novog izjednačenja u 32. minutu ,zvezda stiže preko Milana Pavkova. Rodić je centrirao sa leve strane, a loptu je glavom zahvatio Vukanović, poslao ju je na drugu stativu gde se našao upravo Pavkov. On je uhvatio poluvolej i sa 10tak metara zatresao mrežu domaćih.

Zvezda je ovaj susret prelomila u 56. minutu kada je Milan Pavkov na odbijenu loptu pogodio za 2:3. Potom su crveno-beli uspostavili potpunu kontrolu igre, a u 65. minutu je Eraković sjajno šutirao, dok je golman domaćih Filipović intervenisao.

Neverovatnu situaciju videli smo u 85. minutu kada je Rišairo Živković uspeo da pobegne odbrani TSC-a i tako ostane sam pred golom. Živković je šutirao i na iznenađenje svih pogodio stativu. Sreća u nesreći je ta da je na kraju ustanovljeno da je bio u ofsajdu i da se gol ne bi ni računao.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter