0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TO JE PRAVI KAPITEN: Borjan doputovao u Bačku Topolu! 4 gola u 32 minuta, kakav start! (FOTO) (VIDEO)

Objavljeno: 16.12.21 u 16:38

U pitanju je poslednje kolo jesenjeg dela prvenstva.

Fudbaleri Crvene zvezde trenutno se nalaze u Bačkoj Topoli gde gostuju TSC-u. Aktuelni šampion Srbije, desetkovan je otputovao na ovaj meč, bez kapitena Milana Borjana, kao i Gobeljića i Gajića koji su povređeni. Takođe van tima je još od ranije i Sanogo, zbog povrede.

Ipak, Borjan je još jednom pokazao da je pravi kapiten i doputovao je u Bačku Topolu da pruži podršku svojim saigračima. Njegov zamenik an golu, Popović, već na startu je napravio veliku grešku, pa je TSC poveo sa 1:0 u 7. minutu. Pankov je vratio loptu do rezervnog golmana crveno-belih, on nije želeo da preskače igru, napravio je grešku koju je iskoristio Banjac.

Brzo se Zvezda probudila, Pavkov je pogodio prečku, a već u sledećem minutu Ivanić je doneo izjednačenje gostima. Rodić je ubacio loptu, Ivanić se našao na pravom mestu i postigao pogodak za 1:1 u 15. minutu.

Taman kada su svi mislili da će Zvezda da preuzme inicijativu u svoje ruke, sačekalo ih je novo iznenađenje. Banjac je poslao loptu do Stanojlovića, koji je bio precizan za 2:1. Pogodak je potvrđen i u VAR sobi, nakon što su arbitri procenili da nije bilo ofsajd pozicije.

Do novog izjednačenja u 32. minutu ,zvezda stiže preko Milana Pavkova. Rodić je centrirao sa leve strane, a loptu je glavom zahvatio Vukanović, poslao ju je na drugu stativu gde se našao upravo Pavkov. On je uhvatio poluvolej i sa 10tak metara zatresao mrežu domaćih.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HotSport.rs (@_hotsport.rs)

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter