0
Evroliga

Nikola Mirotic (C) Nicolas Laprovittola (L) and Nigel Hayes-Davis Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22 Beograd, 14.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

SLIKAO SE SA ĐOKOVIĆEM U BEOGRADU, PA DOBIO KORONU: Nadamo se da će Novak biti dobro!

Objavljeno: 16.12.21 u 19:35

Bio je u kontaktu sa njim.

Košarkaši Barselone su u utorak savladali Crvenu zvezdu rezultatom 69:76 u 15. kolu Evrolige. Goste iz Španije, na tom susretu predvodio je Najdžel Hejs-Dejvis sa 14 poena, 8 skokova i 3 asistencije.

Ovoj zaista odličnoj utakmici u dvorani Aleksandar Nikolić prisustvovao je i najbolji svetski teniser Novak Đoković, a upravo je Hejs zatražio sliku sa njim. Naravno, Đoković mu je uslišio tu želju, ali zbog toga bi mogao da bude u problemu.

Naime, kako je saopšteno iz Barselone, upravo Najdžel Hejs-Dejvis je pozitivan na koronavirus i klub neće računati na njega u utakmici sa Panatinaikosom koja se igra u Grčkoj. On je testiran odmah po dolasku u grčku prestonicu, a saopšteno je i da su svi ostali košarkaši dobili negativan test. Nadamo se da najbolji svetski teniser neće imati nikakve simptome.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter