0
Fudbal

Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Irska Aleksandar Mitrovic celebrates after scoring a goal with Dusan Tadic (R) Beograd, 24.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

GOTOV JE ŽREB ZA LIGU NACIJA: Srbija je mogla mnogo bolje da prođe – evo ko su nam rivali!

Objavljeno: 16.12.21 u 18:57

Dobili smo tešku grupu, ali imamo kvalitet.

Fudbalska reprezentacija Srbije će treće izdanje Lige nacija igrati već narednog leta, a danas je u prostorijama UEFA održan žreb za to takmičenje. Naša selekcija će se nadmetati u drugoj ligi po kvalitetu, a na žrebu smo se našli u trećem šeširu.

Rivali u grupi D biće nam selekcije Švedske, Norveške i Slovenije. Mečevi Lige nacija igraće se od 2. juna do 27. septembra, što znači da će ove tri reprezentacije biti dobre provere Srbiji pred SP u Kataru.

Deluje da je naša selekcija mogla da prođe dosta bolje, ali svakako, izabranici Dragana Stojkovića Piksija su pokazali da mogu da igraju sa najboljim reprezentacijama. Sigurno je da je kvalitet Švedske i Norveške daleko ispod Portugala, koji je Srbija u fantastičnom meču savladala, obezbedivši direktan plasman na SP.

LIGA NACIJA – B:

Grupa A:

Ukrajina
Škotska
Republika Irska
Jermenija

Grupa B:

Island
Rusija
Izrael
Albanija

Grupa C:

Bosna i Hercegovina
Finska
Rumunija
Crna Gora

Grupa D:

Švedska
Norveška
Srbija
Slovenija

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter