0
Evroliga

Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22 Beograd, 14.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

MIROTIĆ ISKREN NAKON POBEDE: ‘Moja ljubav prema njima raste iz godine u godinu!’

Objavljeno: 15.12.21 u 08:45

Sa puno poštovanja je govorio Nikola Mirotić!

Barselona je savladala ekipu Crvene zvezde u okviru Evrolige, a za medije je nakon meča govorio Nikola Mirotić.

‘Kao i uvek, zaista divno je bilo vratiti se u Beograd. Zahvalio bih se navijačima, bili su sjajni, isto kao i na divnom aplauzu. Moja ljubav prema njima raste iz godine u godinu. Zadovoljstvo je igrati ovde.’ – rekao je Mirotić, a zatim prokomentarisao samu utakmice.

Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22
Beograd, 14.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘Nismo najbolje odigrali, ali smo uspeli da pobedimo. Zvezda je na kraju imala realne šanse da dobije, ali nisu uspeli da pogode neke šuteve. Sreća je bila na našoj strani.’

Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22
Beograd, 14.12.2021.
foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

O prisustvu Novaka Đokovića rekao je:

‘Neverovatno. Novak je najveća legenda svih vremena, u sportu i tenisu. Imao sam čast da ga upoznam u Americi, nisam očekivao da će doći na utakmicu. Bilo je veliko iznenađenje i velika čast da ga pozdravimo. Kada su ga videli pitali su me da li mogu da se slikaju. Odgovorio sam im ‘Idite, pitajte čoveka’. Vidi se koliki je čovek Novak, svima hoće da pruži pažnju. Moramo svi da budemo ponosni. Bila je to velika motivacija, da igramo pred njim.’ – reči su jednog od najboljih košarkaša Evrope.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter