2
Evroliga

Nikola Mirotic and Dejan Davidovac (L) Crvena Zvezda v Barcelona-Euroleague 2021/22 Beograd, 14.12.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

DOBIO JE NAGRADU ZA ZVEZDAŠA GODINE, ALI NAVIJA ZA PARTIZAN: Mirotić je pre 10 godina otkrio sve!

Objavljeno: 15.12.21 u 18:17

Izrazito poštuje crveno-bele.

Jedan od najboljih košarkaša u Evroligi Nikola Mirotić, sinoć je sa svojom Barselonom savladao Crvenu zvezdu u okviru najkvalitetnijeg takmičenja u Evropi. Rezultat je bio 69:76, a španski košarkaš crnogorskog porekla postigao je 10 poena uz 7 skokova.

Kad god dođe u Beograd, Mirotić ima samo reči hvale za navijače Zvezde, a jednom je odlikovan i nagradom „Zvezdaš godine“. Ipak, neki od navijača zapravo i ne znaju da je on simpatizer večitog rivala Partizana. Bivši igrač Čikaga je pre 10 godina za list Sport govorio o svom navijačkom opredeljenju, kao i probi u Partizanu.

– Od malih nogu sam bio vatreni navijač Partizana. Svi u porodici su bili simpatizeri Crvene zvezde, a ja sam znao samo za crno-bele boje. Bio sam presrećan kada sam došao, odradio trening i odigrao jednu prijateljsku utakmicu za voljeni klub. Gledao me je lično i tadašnji trener crno-belih Duško Vujošević, ali se na kraju nismo dogovorili, rekao je Mirotić pre oko 10 godina.

0
1

2 Komentara

  1. .!. XXAAXXAA .!. ..koliko su ovi rent-A-car pUnteri u ozbiljnom Qrcccu, kada tudje ‘prisvajaju’ kao svoje..jbg..u nedostatku svojih Legendi (osim Fice coksovoq) ‘dobre’ su i tudje, .. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter