0
Domaći fudbal

FOTO: HOTSPORT

UŽIVO SA MARAKANE, TEREN ĆE BITI SPREMAN ZA SUSRET ZVEZDA – RADNIK: Upaljeni grejači – crveno-beli jedini nisu odložili meč! (FOTO)

Objavljeno: 13.12.21 u 10:19

Crveno-beli završavaju prvi deo sezone na vreme.

Fudbaleri Crvene zvezde će u 20. kolu Superlige Srbije dočekati Radnik iz Surdulice od 18 časova. Iznenadne padavine zatrpale su stadione u našoj zemlji, pa su gotovo svi susreti odloženi, dok se teren ne dovede u stanje za igru.

FOTO: HOTSPORT

Ipak, na stadionu Rajko Mitić, sve će biti spremno na vreme. Uključeni su grejači, a osoblje je prionulo na čišćenje terena, dok iz kluba poručuju da će i navijači imati potpun komfor.

Crvena zvezda ima sve neophodne uslove koji omogućuje da sve bude spremno za meč u ponedeljak. Grejači terena rade od juče i održavaju podlogu u kvalitetnom stanju.Tribine će u potpunosti biti očišćene za potpuni komfor gledalaca. Nadamo se da će i ostali klubovi očistiti svoje terene kako bi se sve utakmice odigrale, a prvenstvo imalo regularan tok, saopštili su na sajtu Crvene zvezde.

Nakon susreta za Radnikom, crveno-beli će prvi deo sezone završiti utakmicom sa TSC-om u Bačkoj Topoli. Aktuelni šampion Srbije na 19 do sada odigranih utakmica ima 50 bodova i zauzimaju 2. mesto na tabeli iza Partizana koji je do sada osvojio 53 boda.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter