0
Evropske lige

(190901) -- TURIN, Sept. 1, 2019 (Xinhua) -- FC Juventus's Gonzalo Higuain scores his goal during the Serie A soccer match between FC Juventus and Napoli in Turin ,Italy, Aug. 31, 2019. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua)

NOVI KIKS ‘STARE DAME’: Moratin pogodak nedovljan za trijumf u Veneciji!

Objavljeno: 11.12.21 u 20:50

Juventus neprepoznatljiv od starta sezone!

Na stadionu ‘Pjerluiđi Penco’ odigrana je još jedna utakmica 17. kola Serije A. Venecija je u terminu od 18 časova ugostila fudbalere Juventusa. Gosti nisu opravdali ulogu velikog favorita, koja im je ‘na papiru’ određena uoči meča.

Nastavili su izabranici trenera Alegrija u istom ritmu, kao tokom većeg dela ove sezone. Juventus je napokon vezao tri pobeda, a onda je usledio remi protiv daleko slabijeg rivala. Utakmica u Veneciji završena je bez pobednika, rezultatom 1:1.

‘Stara dama’ je stekla prednost u prvom poluvremenu. Mladi Luka Pelegrini, koji u poslednje prema dobija šansu pre Aleks Sandra, upisao je novu asistenciju. Mrežu domaće ekipe zatresao je Alvaro Morata. Bio je to tek četvrti ovosezonski pogodak za iskusnog reprezentativca Španije u nacionalnom šampionatu.

Venecija se nije predala! Ljubitelji fudbala su imali priliku da posmatraju izuzetno hrabru igru domaćem tima, koji se nije plašio da krene u ofanzivu. Bez obzira na primetno veliku razliku u individualnom kvalitetu, domaćin je ostavio odličan utisak kada je timska igra u pitanju.

Konačan rezultat postavljen je u ranoj fazi drugog dela igre. Reprezentativac Surinama, Ridgesijano Haps, uposlio je Matiju Aramua. Napadač Venecije postigao je poodak za izjednačenje u 55. minutu.

Juventus se trenutno nalazi na 6. poziciji, sa 28 osvojenih bodova na 17 odigranih utakmica. Ciljevi ‘Stare dame’ su uvek isti, ali crno-beli imaju čak 10 bodova manje od prvoplasiranog Milana, koji ima utakmicu manje.  Venecija trenutno zauzima 16. mesto, sa isto toliko osvojenih bodova u dosadašnjem delu prvenstvu.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter