0
Košarka

Crvena Zvezda - Partizan, kosarka ABA liga, derbi, 14.11.2021. Beograd, Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

POLUVREME U PIONIRU: Zvezda vodi nakon prvih 20 minuta!

Objavljeno: 14.11.21 u 20:05

Prvi košarkaški večiti derbi između Crvene zvezde i Partizana se igra danas od 19 časova u hali Aleksandar Nikolić u okviru osmog kola ABA lige, a domaćini su crveno-beli.

Poluvreme je u hali „Pionir“ a Crvena zvezda vodi rezultatom 32:21. Crveno bele predvodi Luka Mitrović sa 12 poena, dok je kod Partizana najbolji Alen Smailagić sa 9 poena.

Crveno-beli su u ovu utakmicu ušli sa skorom od šest pobeda i jednim porazom, što se tiče ABA lige, dok u Evroligi imaju učinak od četiri pobede i pet poraza.

Zvezda je u dobrom raspoloženju ušla u derbi jer su ove nedelje na svom parketu pobedili Asvel sa 73:67.

Zvezda je bolje otvorila meč i povela sa 7:0 a pogađali su Kalinić i Dobrić. Prve poene za crno bele postigao je Panter ali je Kuzmić odmah uzvratio na drugoj strani. Ipak, Partizan preko Panteri i Smailagića smanjuje prednost Zvezde na samo jedan poen.

Nisu uspeli crno beli da izdrže te su Holins i Mitrović vratili prednost Zvezdi, i na pauzu se otišlo pri rezultatu 15:7,

Drugu četvrtinu su bolje otvorili crno beli i Moder i Dangubić su spustili prednost Zvezde. Ipak, Volters prekida seriju Partizana, a na drugoj stani Dangubić snažno zakucava. Ledej je upisao prve poene i spustio prednost na 25:18. Mitrović nastavlja sjajnu seriju ponovo pogađa uz šut 4/4 iz igre,a Obradović traži tajmaut. Poslednje poene u poluvremenu postiže ponovo Mitrović ovog puta iz odbojke!

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter