0
Domaći fudbal

BELGRADE, SERBIA - SEPTEMBER 16: Aleksandar Dragovic (L) of Crvena Zvezda in action against Abel Ruiz (R) of Braga during the UEFA Europa League group F match between Crvena Zvezda and Sporting Braga at Rajko Mitic Stadium on September 16, 2021 in Belgrade, Serbia . (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

NAVIJAČI ZVEZDE U TRANSU: Dragović najavio novi mega transfer – bivši napadač Intera oblači crveno-beli dres?! (VIDEO)

Objavljeno: 01.11.21 u 09:44

Zvezdin defanzivac je ubeđen da će ovaj sjajni napadač jednog dana doći u Ljutice Bogdana.

Štoper srpskog šampiona Aleksandar Dragović gostovao je na Areni Sport, u emisiji ‘Teme do Arene’ i tom prilikom otkrio je da veruje da će Marko Arnautović jednog dana obući crveno-beli dres.

FIFA 2018 Russia-UEFA Qualifiers
Serbija v Austrija
Marko Arnautovic
Beograd, 10.09.2016
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Kada je Dragović letos potpisao za Crvenu zvezdu, to je izazvalo veliku pažnju u domaćoj javnosti, a sada je najavio još jedan senzacionacal transfer koji bi mogao da se desi u bliskoj budućnosti.

– Marko je navijač Crvene zvezde, iako mu je otac Grobar. Letos je iz Kine otišao u Bolonju, ali mislim da će i on jednog dana zaigrati u Zvezdi – najavio je Dragović novi mega transfer crveno-belih.

Arnautovića su mediji još ranije povezivali sa Crvenom zvezdom, međutim do dogovora između dve strane nikada nije došlo. Marko je u karijeri igrao za Tvente, Inter, Verder, Stouk, Vest hem i Šangaj Port.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter