0
Domaći fudbal

Dragan Radojicic Rad - Vozdovac Superliga Super Liga Srbije 12. Jun 2020, 12.6.2020. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NE PREDAJU SE: Radojičić veruje u svoje igrače!

Objavljeno: 31.10.21 u 13:26

Ima još da se igra. 

Novi Pazar se nalazi u jednoj veoma teškoj situaciji, poslednji su na tabeli i, izuzev pobedi nad Budućnosti u Kupu, imaju niz od peta utakmica bez pobede, od toga samo jedna nerešena.

Trener ekipe iz Novog Pazara, Dragan Radojičić veruje svojim igračima i smatra da ima vremena da se stvari promene.

„Svesni smo težine zadatka protiv tima koji ne zaslužuje donji deo tabele. Rival puca od samopouzdanja posle trijumfa nad šampionom Crvenom zvezdom. Priželjkujem dobar rezultat, a zna se šta to znači. Ne želim, ipak, da igrači trpe pritisak već da izađu na teren i daju sve od sebe“

U goste im dolazi Radnik koji je u prošlom kolu prekinuo niz loših rezultata pobedom nad Crvenom zvezdom. 

„Mojim momcima je jasan značaj utakmice. Svakodnevno smo zajedno i razgovaramo. Maksimalno su motivisani i treba samo to da prenesu na teren. Očekujem veliku podršku publike, koju pozivam da dođe u što većem broju i bodri nas do trijumfa. Zbog navijača se igra fudbal. Bez njih se ne može“ – rekao je Radojičić za Sportski Žurnal.

Utakmica Novi Pazar – Radnik na programu je u ponedeljak od 14 časova.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter