0
Košarka

Boban Marjanovic Reprezentacija, Srbija - Meksiko prijateljska, press Jun 23. in Belgrade Serbia, 23.6.2021. foto: Pedja Milosavljevic

EVO ŠTA KAŽE MARJANOVIĆ NA DOLAZAK KOKOŠKOVA U DALAS: Amerikanci vole ritam Balkano, lepo je da te svi gledaju i prate! (VIDEO)

Objavljeno: 28.10.21 u 13:14

Obožavaju ga u Americi.

Srpski reprezentativac Boban Marjanović zaigrao je na premijeri Dalasa pred domaćim navijačima pre nekoliko dana. On je za nešto više od 9 minuta postigao 11 poena, nije promašio nijedan šut iz igre, a njegova ekipa je savladala Hjuston rezultatom 116:106. U razgovoru za B92, Marjanović je istakao da je saradnja sa Kidom neverovatna.

Saradnja je neverovatna. Bilo je sjajnog gledati ga kao igrača i kao trenera, sve radi perfektno. Uživam u svakom momentu provedenom tu oko njega, oko saigrača, stručnog štaba. Imamo neverovatno dobru hemiju, što je bitno.

U toku leta, Džejson Kid je u Dalas doveo i Igora Kokoškova, sada već bivšeg selektora Srbije. Centar Maveriksa navodi da mu je drago što je Igor stigao, kao i da je uvek lepo imati poznato lice uz sebe.

Uvek je lepo imati poznato lice. Drago mi je što je tu, što je s nama. Imamo lepu komunikaciju. Slažemo se, svi zajedno radimo kao tim. Sad sam ja na nekin način domaćin njemu jer sam tu neko vreme, ali je odavno u NBA tako da se adaptirao brže nego što sam očekivao, rekao je Marjanović.

FOTO: HOTSPORT

Srpski košarkaš je poznat i kao sjajan saigrač, u kojoj god ekipi da igra. Zajedno sa Lukom Dončićem se odlično slaže i u Dalasu, a američke novinare upoznao je sa balkanskom muzikom.

Vole ritam Balkano, tako da je super. Lepo je da hoće da čuju neku našu pesmu i da im ostane u sećanju. I srcu. I ritmu, zaključio je Marjanović.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter