0
Evrokupovi

FOTO: YouTube screenshot

BARSA MINIMALCEM DO PRVA TRI BODA: Salzburg može da razmišlja o nokaut fazi! (VIDEO)

Objavljeno: 20.10.21 u 20:42

Barselona savladala Dinamo 1:0, Salzburg ubedljiv protiv Volfsburga 3:1.

Neobično je da Barselona tek u trećem kolu Lige šampiona dolazi do prvih bodova, a za to mogu da se zahvale Đeraru Pikeu. U grupi G, Salzburg se rutinskom pobedom odvojio na prvo mesto sa sedam bodova i ukoliko ostvare pobedu u narednom kolu mogu da se spremaju za nokaut fazu.

Barselona imala imperativ pobede nad Dinamom iz Kijeva, a do prednosti su došli u 36. minutu igre kada je Pike smestio loptu u mrežu na asistenciju Đordi Albe. Minimalna, ali rutinska pobeda Katalonaca koja ih vraća u trku za prva dva mesta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Football Edits (@footyedit4k)

Salzburg je prilično lagano došao do pobede protiv Volfsburga. Mrežu gostiju načeo je Adejemi, a Okafor je sa dva gola obezbedio pobedu svom timu. Utešni gol za goste postigao je Nmeča. „Crveni bikovi“ iz Austrije su ubedljivo prvi u grupi i mogli bi da budu među prvima koji će obezbediti promociju u narednu fazu Lige šampiona.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Standings provided by SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter