0
Evroliga

Mathias Lessort Euroleague basketball match between Crvena Zvezda and Olympiacos in Belgrade, Serbia on January 26. 2018. Crvena Zvezda won 89:78 (STARSPORT/Pedja Milosavljevic)

TAKO SE NAMESTILO: Lesor debitovao za Makabi, i to protiv Zvezde – ‘Oni su se pitali, navijači nisu zaslužili da gledaju ovakav Makabi’

Objavljeno: 08.10.21 u 14:29

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su sinoć prvu pobedu u novoj sezoni Evrolige, nakon što su savladali Makabi u Tel Avivu rezultatom 75:63 (20:10, 15:17, 19:10, 26:21).

Najefikasniji kod crveno belih bio je fantastični Nikola Kalinić koji iz utakmice u utakmicu potvrdjuje da će biti ogromno pojačanje sa 19 poena, Nejt Volters bivši igrač Makabija je ubacio 17, a utakmicu za pamćenje odigrao je Luka Mitrović koji je uz 12 poena imao čak 11 skokova.

Crveno-beli su kontrolisali meč svih 40 minuta, i ni u jednom trenutku se nije postavljalo pitanje pobednika. U dresu Makabija debi je upisao i bivši košarkaš Crvene zvezde Matijas Lesor.

– Ništa nije funkcionisalo, morali smo mnogo bolje, meč je izgubljen kada su poveli 20 razlike. Oni su se pitali, znali smo da protiv njih niko ne može da postigne 70 poena, zadržali su Fener na 61 prošle nedelje. Nije da nismo znali koliko su fizički jaki i agresivni u odbrani, ali izgubiti osam lopti za četvrtinu je nedopustivo. Zvezda je ušla spremna, mi nismo – rekao je posle meča nekadašnji igrač crveno-belih Matijas Lesor i potom dodao:

– Razočarali smo navijače, oni su nas bodrili ludo i kada smo gubili, 11 000 ljudi nije zaslužilo da gleda ovakav Makabi – dodao je Francuz.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter