0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Dok ne krenu reprezentacije, tu je specijal Engleza!

Objavljeno: 05.10.21 u 11:00

Specijal Engleza i to Vanarama! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

20.45 Yeovil – Maidenhead

Jedna domaćinska utakmica i nadamo se domaćinska pobeda. Jeovil ima čak dve utakmice manje od Mejdenheda a više poena što dovoljno govori o kvalitetu. Zeleni su nezgodan gost jer su udaljeni od svih, a klubovi u ovom rangu putuju autobusom na gostovanja.

Predlog: 1 (2,20)

20.45 Wrexham – Chesterfield

Reksam je prošlo kolo vodio u Olderšotu, a onda su zbog obilnih padavina igrači morali čistiti teren od kiše i nisu uspeli. Bodovi im za sada nisu priznati videćemo šta će biti dalje. Nemamo nikakve sumnje da će Velšani završiti visoko u ovoj ligi jer su od preuzimanja od strane holivudskih zvezda jedni od najbogatijih u ligi.

Predlog: 1 (2,03)

20.45 Bromley – Weymouth

Bromli je u strašnom nizu, toliko dobrom da su čak i lidera Grimzbija pobedili. Tri vezane pobede u nizu dovelo ih je na ivicu plej-of mesta. Sa druge strane Vejmut je maleni grad i klub i ova liga je potpuno iznad svega što su oni. Jedino što imaju sreće sa propadanjem drugih klubova, oduzimanje bodova i gašenjem pa nekako imaju šanse da ostanu u ligi. Ali ovde nemaju nikakve šanse.

Predlog: 1 (1,49)

20.45 King’s Lynn – Barnet

Kings Lin je konačno prekinuo sušni niz i upisao pobedu na gostovanju Mejdenhedu. To bi im moglo dati vetar u leđa da pobede i najlošiju odbranu lige koja im dolazi večeras, Barnet. Za ovu kvotu mi smo spremni da uzmemo taj rizik.

Predlog: 1 (1,95)

KUPNA KVOTA 12,98 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 0499555

 

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter