2
Domaći fudbal

Aleksandar Stanojevic, tribina, navijaci Septembar 28. 2021., Beograd, Srbija 28.9.2021. foto: Pedja Milosavljevic

PARTIZAN ŽELI DA PRODUŽI SARADNJU: Novi ugovor sa Stanojevića!

Objavljeno: 02.10.21 u 13:21

Odlične igre donose novi ugovor. 

Izuzetno dobar početak sezone u domaćem šampionatu kao i u Ligi konferencija navelo je čelnike Partizana da razmisle o produžetku saradnje sa trenerom Aleksandrom Stanojevićem

Trenutni ugovor srpskog stručnjaka sa crno-belima traje do narednog leta, ali u Humskoj žele da što pre dobiju potpis srpskog stručnjaka, a to bi moglo da se desi već tokom predstojeće reprezentativne pauze, piše „Telegraf„.

Stanojević je posle finala Kupa Srbije ponudio ostavku čelnicima, želeći da prezume odgovornost za neuspeh, ipak, klub je i tada verovao da je on pravi čovek na pravom mestu i na njegovu želju da napusti crno-bele mu je odgovoreno ponudom da već tada produži saradnju.

0
0
2 Komentara
  1. Uspeo je , u toku njegovog mandata, oterati Stevanovića, Banjaka, Bajbeka, Sumu, Asana, Sadika – malo li je ?? Ipak je doveo „gromade“ poput Jojića, Miljkovića, Obradovića, Jovića…
    Iskusan je to trener sa „velikom“ karijerom…U svakom inostranom klubu jedva da je sakupio po 3 meseca dok ga motkom nisu terali napolje. No, ovde su mu Vazura i Vučela kao majka i otac otvorili vrata da se igra do mile volje.
    Ovo se zove HOROR priča…

    0
    0
    Odgovori
  2. Sad su Miljkon i Zeka milioner zacementirani u startnoj postavi do kraja karijere. Cela ping-pong liga u paničnom strahu.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter