0
Kladionica

OKTAGONBET TIKET DANA: Na programu najjače lige, idealna situacija za tipovanje!

Objavljeno: 02.10.21 u 11:00

Najbolji dan za tipovanje je ovde! U saradnji sa OktagonBet kladionicom spremili smo za vas odličan tiket.

15.30 Dortmund – Augsburg

Dortmund je na svom terenu posebna zverka, imaju sve tri pobede i prosečno daju čak 4 gola po utakmici. Augsburg deluje vrlo slabo i ne dajemo im nikakave šanse ovde. Za opstanak tek nešto malo veće.

Predlog: 1&D2+ (1,70)

16.00 Burnley – Norwich

Već vidimo pobedu domaćina ovde! Tvrdi Barnli svake godine ostaje u ligi na manje-više isti način i nema razloga da i ove godine bude drugačije. Norič je strašnom nizo od 16 poraza i približavaju se rekordu od 20 koji drži Sanderlend.

Predlog: 1 (1,99)

16.00 Chelsea – Southampton

Nakon dva poraza u derbijima Čelsi konačno može da se iskupi. Sveci dolaze na Stamford Bridž tražeći prvu pobedu u ligi, a četiri remija u nizu prekinuli su porazom od Vulvsa na svom terenu. Očekujemo laganog keca ovde i bodove Plavcima.

Predlog: 1&D2+ (1,70)

20.45 Sassuolo – Inter

Šampion je u prošlom kolu kiksnuo ali i dalje je jedan od tri neporažena tima u ligi i na samo 4 poena od lidera Napolija. Sasuolo je u prošlom kolu tek pobedio drugi put ali najslabiju ekipu u ligi, Salerintanu. Lagana dvojka.

Predlog: 2 (1,77)

KUPNA KVOTA 11,89 ANALIZU MEČEVA OBEZBEDIO NAŠ BETING PARTNER OKTAGONBET!

*kvote su podložne promenama

ekspres tiket – 4604826

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter