2
Domaći fudbal

Seydouba Soumah Fudbal-Super League Season 2020/2021 Partizan v Radnicki Nis Beograd, 11.04.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

‘TI SI ZNAO DA ĆEŠ OTIĆI’: Javio se još jedan stranac koji je imao buran odlazak iz Partizan i ovo poručio Sumi

Objavljeno: 28.09.21 u 09:42

Maki Banjak je podržao Sejdubu Sumu po odlasku iz Partizana.

Mnogo bure je izazvala situacija oko Sume u Humskoj, a vesti o tome došle su i do Banjaka koji je javno podržao bivšeg saigrača.

Nakon višemesečnih loših odnosa se prošle sedmice Suma preko društvenih mreža oglasio i optužio Aleksandara Stanojevića kako ga ne pušta da igra, što je bila kap koja je prelila čašu, te je Partizan raskinuo ugovor sa reprezentativcem Gvineje.

Banjak koji takođe nije u najboljim odnosima sa čelnim ljudima napustio klub se oglasio putem društvenih mreža i uz fotografiju sa Sumom objavio sledeće reči:

– Uz tebe smo titane, sve je bilo predviđeno. Svi smo to znali, ti si znao da ćeš otići – napisao je Banjak.

Foto: Instagram / Printscreen / mackybagnack3
0
0
2 Komentara
  1. Svako normalan je znao da se Suma namešta da bude izbačen. Suviše je velika opasnost za Zvezdu, Dečko je daleko iznad ove naše jad lige. Stiglo narejdnje „odozgo“ – izbacuj, te je dečko izbačen. Stanoje je obična krpa, baš kao i onaj nesretnik Ilijev zajedno sa ona dva lopova iz uprave.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter