0
Domaći fudbal

Dusan Tadic Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NEKO MORA DA MU STANE NA PUT: Tadić ponovo najbolji, zaslužan za tri pogotka!

Objavljeno: 21.09.21 u 21:07

Jednostavno mu nema ravnog!

Srpski internacionalac Dušan Tadić nastavlja da ‘uništava’ svoje rivale u dresu holandskog Ajaksa.. Njegov tim je kao gost slavio protiv Fortune sa 0:5, a kapiten reprezentacije Srbije proglašen je za najboljeg igrača tog susreta!

On je u 38. minutu susreta postigao pogodak na asistenciju nekadašnjeg fudbalera Mančester junajteda, Blinda.. Drugo poluvreme je bio ‘miran’ kada govorimo o postizanju pogodaka, ali asistencije nisu izostale. Prvo je asistirao Kudusu u 72. minutu susreta, da bi isto ponovio i pet minuta kasnije, kada se u strelce upisao argentinski bek Taljafiko!

Ajaks je trenutno na vrhu holandskog prvenstva sa 16 bodova od mogućih 18, uz neverovatnu gol razliku 27:1. Prati ih PSV koji ima 12 bodova, ali i utakmicu manje.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter