0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

NIŠIKORIJU MUKA ŠTO PONOVO IGRA PROTIV NOVAKA: Duga je naša istorija, ali radije bih nekog drugog!

Objavljeno: 03.09.21 u 09:45

Ponovo će odmeriti snage.

Japanski teniser Kei Nišikori je u drugom kolu US opena bio bolji od Makenzija Mekdonalda nakon gotovo 4 sata borbe i odigranih 5 setova. Rezultat je bio 3:2 (7:6, 6:3, 6:7, 2:6, 6:3), a u narednom kolu Nišikori će odmeriti snage sa Novakom Đokovićem. Pred taj duel, Japanac je istakao da je istorija mečeva između njega i Đokovića duga, kao i da je on najteži mogući rival.

Ima tu mnogo toga, duga je naša istorija. Očigledno je da ja volim izazov. On je sada jedan od najboljih na turu. Ne mogu da kažem da stalno volim da igram protiv najboljih jer… on je najteži rival. Radije bih protiv nekog ko je niže rangiran. Mislim, uvek volim velike izazov, počeo je Nišikori.

Kei Nišikori i Novak Đoković su se do sada sastali 19 puta, dok je srpski teniser slavio u 17 navrata. Toga je svestan i Japanac, ali poručuje da će dati svoj maksimum.

Čak i ako imam loš učinak protiv teških protivnika. Siguran sam da će biti teško, ali daću svoj maksimum, zaključio je Nišikori.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter