0
ATP

(191118) -- LONDON, Nov. 18, 2019 (Xinhua) -- Stefanos Tsitsipas of Greece reacts during the singles final with Dominic Thiem of Austria at the Nitto ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 17, 2019. (Xinhua/Han Yan)

OŠTRO PO CICIPASU: ‘Nesportski je tako napustiti teren!’

Objavljeno: 02.09.21 u 20:49

Nakon Mareja, oglasio se i Manarino!

Grčki teniser Stefanos Cicipas postao je ‘popularan’ po odlasku u toalet tokom meča.. Ipak nije se to baš svim njegovim kolegama dopalo.

‘Igrači već neko vreme pričaju o tome. Ako pravite pauzu, onda stvarno treba da vam se ide u toalet. Ili je potrebno da se presvučete… Inače, ne znam zašto biste izlazili sa terena.’ – rekao je Manarino i potom dodao.

‘Čitao sam Cicipasov intervju, mislim da je to bilo tokom turnira u Sinsinatiju. Rekao je da je to deo njegove rutine. Očigledno je da pomaže. Ako ste izgubili set, uznemireni ste, onda napravite pauzu, smirite se… Možda bi pravila trebalo da se promene. Ponekad dobijamo opomene i upozorenja za gluposti, kada ne učinimo ništa loše, kao na primer kada potrošimo više od 25 sekundi pre servisa. S druge strane, pomalo je nesportski napustiti teren kada stvari idu loše.’ – zaključio je on.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter