0
Fudbal

PARTIZAN UBEDLJIV NA POLUVREMENU: Rikardo sa dva gola vodi crno bele ka pobedi! (VIDEO)

Objavljeno: 29.08.21 u 21:55

Crno beli vode na poluvremenu!

Partizan igra meč 7. kola Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša, a na poluvremenu crno beli vode rezultatom 2:0 nakon golova Rikarda u 37. minutu i u 43. minutu.

Ušli su izabranici Aleksandra Stanojevića vrlo agresivno u ovaj meč, ali na samom startu nisu uspeli da ugroze gol Nišlija. U 7. minutu meča se Vujačić požalio na povredu, a u 11. Saničanin te su crno beli imali problema u defanzivi, ali su igrači uspeli da nastave meč.

Prvu ozbiljnu priliku na meču imao je napadač Partizana. Povukao je Terzić i proigrao Rikarda. Oslobodio se napadač crno-belih Bjeličića, ali je sa 15 metara šutirao pored gola. U 26. minutu Natho je propustio najbolju priliku na meču. Lepo je Rikardo odložio loptu Nathu, ali je Izraelac sa 16 metara tukao pored gola. Nastavili su crno beli da napadaju, a Jojić je pogodio stativu u 30. minutu.

Partizan je poveo  u 37. minutu nakon sjajno centaršuta Živkovića za Rikarda koji je glavom prosledio loptu u mrežu. Čekala se potvrda VAR-a da li je lopta prešla gol liniju, a nakon nekoliko minuta gol je priznat.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Samo par minuta nakon prvog gola, stigao je i drugi. Ponovo je Živković centrirao, a napadač crno belih je bio na pravom mestu i duplirao prednost svog tima.

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter