1
Evropske lige

Veljko Birmancevic Superliga Srbije, Super Liga, Cukaricki - Vojvodina 12.2.2021. 12. februar foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

NIJE MI ŽAO ŠTO NISAM OTIŠAO U ZVEZDU: Birmančević pričao o transferu u Malme, ali i o reprezentaciji!

Objavljeno: 29.08.21 u 15:30

Nalazi se u sjajnoj formi.

Nekadašnji fudbaler Čukaričkog Veljko Birmančević, trenutno briljira u dresu Malmea, sa kojim je izborio plasman u Ligu šampiona. Domaćoj javnosti je poznato da je on bio blizu prelaska u Crvenu zvezdu, ali se ipak odlučio da ode u Švedsku.

Prilikom razmatranja mog odlaska u Malme gledali su se svi aspekti, samim tim i očekivao sam laku i brzu adaptaciju. Naravno to je rezultat i rada, ukazanog poverenja trenera i podrške saigrača. Svakodnevno radim na svakom segmentu i trudim se da unapredim svoju igru, počeo je Birmančević razgovor za Sportklub.

Fudbal Super League Season 2020-2021
Cukaricki V Javor (Ivanjica)
Veljko Birmancevic celebrates after scoring a goal
Beograd, 11.12.2020.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Potom je prokomentarisao i odluku da ne pojača Crvenu zvezdu, rekavši da mu sa ove pozicije uopšte nije žao.

Sada iz ove pozicije mi nije žao jer se pokazalo da je ovo bolji put za mene.

Njegove dobre igre, primetio je i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, pa ga je pozvao pred nastavak kvalifikacija za SP. Veljko će biti uz reprezentaciju na prijateljskom meču sa Katarom, kao i na kvalifikacionim sa Luksemburgom i Republikom Irskom.

Uzbuđen sam! Ovo je velika čast za mene. Jedva čekam da obučem dres sa državnim grbom, zaključuje Veljko Birmančević.

0
0

1 Komentara

  1. Gledao sam prvu utakmicu kad je Malme igrao za LS i nije me nista odusevio Birmancevic. Jeste dao gol, i u revansu takodje, ali nije ne znam kakav igrac koji pravi razliku. Niti neki prodori, asistencije, centarsutevi, nista posebno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter