0
Evropske lige

Cristiano Ronaldo Fudbal-FIFA World Cup 2022 Qualifiers-Reprezentacija Srbije Srbija v Portugal Beograd, 27.03.2021. foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

NAVIJAČI JUNAJTEDA NESTRPLJIVO ČEKAJU: Poznato je kada će Ronaldo debitovati!

Objavljeno: 29.08.21 u 10:16

Očekuje se spektakl na ‘Old Trafordu’!

Veoma uzbudljiv prelazni rok je u toku! Kristijano Ronaldo je uprkos odličnim ponudama Pari Sen Žermena i Mančester Sitija  odlučio da se vrati u redove Mančester junajteda.

Portugalac je dres ekipe sa stadiona ‘Old Traford‘ nosio u periodu od 2003. do 2009. godine. Jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala je osvojio brojne trofeje sa timom iz Mančestera, a najznačajniji je svakako pehar Lige šampiona 2008. godine.

Ronaldo neće debitovati na današnjoj utakmici protiv Vulverhemptona. Pristalice ‘crvenih’ iz Mančestera, kao i svi ljubitelji fudbala, moraće da sačekaju do završetka reprezentativne pauze.

Očekuje se da će Ronaldo na ‘Teatru snova’ debitovati 11. septembra, a protivnik Junajteda će biti ekipa Njukasla.

Još uvek nije poznato koji će broj Portugalac nositi na dresu. Napadač je poznat po čuvenoj ‘sedmici’, ali nju trenutno nosi Edinson Kavani. Urugvajac želi da svoj broj ustupi Kristijanu, ali pravila Premijer lige to ne dozvoljavaju.

Govori se o nekoliko opcija, a jedna od njih jeste da će Ronaldo ‘sedmicu’ nositi u Ligi šampiona, a da će za nacionalno prvenstvo morati da izabere drugi broj. Sa druge strane, brojni tamošnji mediji tvrde da će Premijer liga napraviti izuzetak i dozvoliti da Kristijano preuzme broj od Kavanija.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter