1
Evrokupovi

Dejan Stankovic Crvena Zvezda - TSC Superliga Srbije, Super Liga 21.8.2021. Beograd Srbija foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

STANKOVIĆ PROKOMENTARISAO PROTIVNIKE: „Jaka i kvalitetna grupa“!

Objavljeno: 27.08.21 u 13:49

Stanković je zadovoljan žrebom. 

Crvena zvezda je nešto ranije u toku dana saznala protivnike u grupi za Ligu evrope. U grupi F takmičiće se sa Bragom, Ludogorecom i Midtjilendom.

Trener crveno-belih istakao je zadovoljstvo, ali i upozorava da su ekipe jake. Takođe, ističe da se neće predati i tako ispoštovati sami sebe kao i navijače.

„Da je moglo gore – moglo je, međutim, dobili smo veoma jaku i kvalitetnu grupu. Protivnici nisu možda toliko atraktivni, ali reč je o odličnim ekipama koje igraju sjajan fudbal, kako u prvenstvima, tako i na evropskoj sceni. Braga se odavno pozicionirala u Evropi, Midtjiland ima prepoznatljivu školu i sjajnu sezonu u Danskoj iza sebe, a sa Ludogorecom koji suvereno dominira u Bugarskoj, smo već igrali i svi znaju koliko je bilo teško. Međutim, daćemo sve od sebe da ispoštujemo i nas i navijače“- izjavio je Stanković.

Crvena zvezda prvu utakmicu u Ligi evrope igraće protiv Brage u Portugalu.

0
0
1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter