0
AdmiralBet ABA Liga

head coach Zeljko Obradovic and Zach LeDay KK Partizan-Prvi Trening-Okupljanje Beograd, 16.08.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

DA LI STE ZNALI DA JE BUDUĆI KUM ZEKA LIDEJA MILJENIK GROBARA: Veoma smo bliski, kao brat mi je! (VIDEO)

Objavljeno: 20.08.21 u 19:52

Crno-beli vredno rade.

Košarkaši Partizana se trenutno nalaze na pripremama na Zlatiboru. Nakon što je ekipu preuzeo Željko Obradović, u tim su stigli Kevin Panter, Aleksa Avramović, Zek Lidej, Rodions Kuruks, Dalas Mur, Alen Smailagić i Jam Madar. Jedan od najboljih iz ove garde, doskorašnji član Olimpije iz Milana, pričao je za klupsku televiziju nakon treninga.

Radimo veoma vredno. Pokušavamo da izvršavamo trenerske naredbe kao tim. Srpska hrana je odlična, počeo je Lidej.

Ono što mnogi navijači Partizana nisu znali je to da su Zek Lidej i bivši košarkaš Partizana Najdžel Vilijams Gos odlični prijatelji. To prijateljstvo, njih dvojica će krunisati kumstvom, na Gosovoj svadbi.

Najdžel je moj momak, on mi je kao brat. Bliski smo veoma, kao porodica. I drago mi je što ću biti pored njega za taj poseban dan, zaključio je Lidej.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter