0
Fudbal

Ben Mohamed El Fardu i Bibras Natcho Kup Srbije polufinale derbi, dvestoti derbi, Partizan - Crvena Zvezda 9. Jun 2020, 9.6.2020. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

BEN POZIVA NAVIJAČE NA „MARAKANU“ PROTIV TSC-a: „Želimo da zajedno sa njima koračamo i ostvarujemo ciljeve“!

Objavljeno: 19.08.21 u 18:45

Ben emotivan nakon obaranja rekorda.

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu dočekuju ekipu TSC-a od 21 čas u šetom kolu Superlige Srbije. Ovaj meč je vrlo važan za crveno bele kako bi nastavili seriju dobrih rezultata, a I kako ne bi dozvolili ekipi Partizana I TSC-a da naprave značajniju bodovnu razliku.

Uoči ovog meča oglasio se i napadač crveno-belih El Fardu Ben:

Ponosan sam na činjenicu da sam postigao toliko pogodaka da uđem u istoriju ne samo moje Crvene zvezde, već i srpskog fudbala. Počastvovan sam zbog rekorda, a ogromnu zahvalnost za to dugujem svojim saigračima bez kojih ne bih uspeo da postignem takav učinak. Već dugo igram ovde i svestan sam koliko je to veliko dostignuće zbog sjajnih fudbalera koji su u prošlosti nosili crveno-beli dres- rekao je Ben za klupski sajt.

-Pokazali su i protiv Kluža da su uvek uz nas i onda kada je teško. Hoćemo da im sad vratimo i da im se odužimo dobrom igrom, pravim odnosom i pobedama. Videli ste i ove sezone koliko je titula važna i zato smo maksimalno fokusirani na mečeve u prvenstvu kako bismo odbranili naslov šampiona, pa je i to razlog više da dođu da nas podrže. Želimo da zajedno sa njima koračamo i ostvarujemo ciljeve. Zvezdaši dođite- ističe napadač Crvene zvezde.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter