0
Fudbal

Dejan Stankovic Sheriff Serif - Crvena Zvezda UEFA Champions League qualifications Tiraspol Moldavija, Moldavia Moldova 10.8.2021. foto: Nikola Mitic/ STARSPORT

STANKOVIĆ PRED KLUŽ: „Sad moraju da se stegnu zubi“!

Objavljeno: 16.08.21 u 13:00

Dejan Stanković izneo je očekivanja pred meč sa Klužom.

Crveno-beli u utorak od 21 sat igraju protiv rumunskog prvaka prvi meč za plasman u grupnu fazu Lige Evrope. Stanković je govorio o povredama, potvrdivši da je Filipo Falko ispao iz konkurencije, ali i da za ovakve utakmice bol ne sme da postoji. Naravno, onaj koji je „na granici“.

„Sada je mnogo bitna utakmica. I kad boli ne sme da boli, moraju da se stegnu zub. Da se lečimo i saniramo sitnice koje vučemo. Ko god da dođe mora da pruži maksimum„, rekao je Stanković na stadionu „Rajko Mitić“.

Trener Zvezde ističe da postoji velika odgovornost, ali da nema straha. Takođe, ne zanima ga kako, već samo da se prođe u Ligu Evrope.

„I dalje ostajem pri tome kao protiv Kairata i Šerifa. Ako takvoj ekipi pustiš da igra.. Prvih pola sata se ništa nisi pitao protiv Šerifa. Izaćićemo jako i hrabro sve ovo, dve utakmice su za proći. Lepo ili ružno, ne zanima me, samo da prođemo“.

Aleksandar Dragović će protiv Kluža odigrati 100. utakmicu u Evropi u svojoj karijeri.

„Drago je najiskusniji, ima blizu 100 utakmica u reprezentaciji, evo sad i na evro sceni. Njegova volja, odnos da pokida sve je neverovatna. Dosta teško i emotivno mu pada sve posle Šerifa. Svesni smo svega, sada je jačina grupe na ispitu“.

Rani Zvezdin gol bi mnogo toga promenio, najviše na planu samopouzdanja.

„Fali nam koji gol više. Jedan gol u ranoj fazi menja totalno utakmicu. Dosta timova protiv nas se brani, ne uspevamo uvek da rano postignemo gol, neke stvari nam idu u kontru. Nismo ubitačni u prekidu ofantivnom. Radimo da se poboljšamo“, zaključio je

 

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter