0
Fudbal

(191030) -- BARCELONA, Oct. 30, 2019 (Xinhua) -- FC Barcelona's Messi scores a second goal during La Liga match between FC Barcelona and Real Valladolid in Barcelona, Spain, Oct. 30, 2019. (Xinhua/Joan Gosa)

SLUČAJ „MESI“ DOBIJA ZAVRŠNI EPILOG: Argentinac se odlučio gde će nastaviti karijeru! (FOTO)

Objavljeno: 10.08.21 u 12:34

Posle neuspelog produžetka saradnje sa Barselonom Mesi našao sledeću destinaciju.

Barselona je ostala bez jednog od najboljih igrača ikada i ovo je prvi put nakon 16 godina da će početi sezonu bez Mesija.

Argentinac je priznao da je prošle godine želeo da ode, ali da se od tad sve promenilo i da je ove želeo da ostane. Nakon nekoliko dana nagađanja gde će Mesi nastaviti karijeru, popularni stručnjak za transfere Fabricio Romano otkrio je sledeći klub.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fabrizio Romano (@fabriziorom)

U pitanju je Francuski PSŽ, svi su donekle sumnjali da bi upravo u tom klubu Mesi nastavio karijeru. Pominjao se Siti, ali su Građani platili 100 miliona za Griliša i time izašli iz trke za njegov potpis. Pored toga da karijeru nastavi u Evropi pričalo se da bi Argentinac mogao da ode u MLS ili da se vrati u Argentinu i zaigra za Njuel odl bojse.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter