0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

BEZ GOLOVA NA ‘MARAKANI’: Bledo izdanje crveno-belih, Degenek promašio zicer – Kruševljani ‘muče’ srpskog šampiona!

Objavljeno: 06.08.21 u 20:33

Nakon utakmice sa Šerifom, izabranici Dejana Stankovića okrenuli su se obavezama u Superligi Srbije.

Crvena zvezda od 20 časova, ugostila je ekipu Napretka u okviru četvrtog kola najelitnijeg fudbalskog takmičenja u našoj zemlji.

Uoči same utakmice, sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela uručio je dresove sa brojem 100 Mirku Ivaniću i Geloru Kangi. Obojica fudbalera odigrali su isto toliko mečeva u dresu ekipe sa Marakane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Prvu ozbiljniju šansu na utakmici stvorili su crveno-beli u 4. minutu, kada je nakon sjajnog centaršuta Veljka Nikolića ispred gola gostiju sam ostao Miloš Degenek, ali iskusni štoper nije uspeo da se upiše u strelce, pošto je lopta otišla preko gola Napretka.

Zvezda ima inicijativu, sa većom željom je ušla u ovu utakmicu. Pokušavaju crveno-beli da stignu do protivničkog gola, ali defanzivci Kruševljana obavljaju odličan posao.

FOTO: STARSPORT

Gosti su lako mogli da stignu do vođstva u 22. minutu. Na petercu crveno-belih sam je ostao Kocić, šutirao je glavom, ali je Milan Borjan uspeo da sačuva svoju mrežu.

U 30. minutu viđena je sjajna akcija gostiju, Spremo je sjajno prošao po levom boku, uposlio je Đorđa Jovanovića, koji je neprecizno šutirao sa 7-8 metara, pored gola.

Velika, i poslenja šansa za crveno-bele u prvom poluvremenu viđena je u 37. minutu. Lopta je nakon jedne gužve pala na 11 metara, ali je Krstičić loše šutirao i poslao je visoko iznad prečke.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter