0
Evrokupovi

Fudbal Soccer Fudbalski savez Srbije redovna skupstina Milan Zivadinovic (L) and Ilija Petkovic Stara Pazova, 03.18.2014 foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

SEĆATE LI SE LEGENDARNE BARDOVE IZJAVE: U prvom planu je bio Šerif, ali i albanski klubovi! (VIDEO)

Objavljeno: 03.08.21 u 20:20

Meč počinje za manje od sat vremena.

Fudbaleri Crvene zvezde će od 21 čas dočekati moldavski Šerif u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Crveno-beli se u svojoj istoriji nikada nisu sastali sa klubom iz Tiraspola, a pred ovaj meč, podsetićemo se legendarne izjave pokojnog Milana Živadinovića Barda.

Pa taj Šerif, Merif, ti svi… Moldavija, Mandalija, odakle se sve zovu, Albanija… Pa nemoj, valjda ćemo pobediti prvaka Albanije, rekao je Bard u gostovanju na televiziji KCN 3.

Legendarni igrač, a potom i trener Crvene zvezde dao je do znanja koliki kvalitet imaju naši klubovi u odnosu na moldavske. Takođe, uvek je bio optimističan pa je u svojim izjavama neretko hvalio i Partizan, govoreći kako može da prođe grupnu fazu Lige Evrope u sezoni 2014/15.

Uvek dva štopera kod engleskih ekipa su dva buzdovana koja stoje i uvek može da se prođe. Ja mislim da Partizan može da prođe, rekao je Bard.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter