1
Evrokupovi

FOTO: UEFA

ZA RAZLIKU OD ZVEZDE, PARTIZAN PROŠAO LOŠE NA ŽREBU: Srpskim klubovima se loše piše u Ligi konferencija!

Objavljeno: 19.07.21 u 14:23

Srpski klubovi dobili rivale u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencija.

U kvalifikacijama za Ligu konferencija naći će se tri srpska kluba – Partizan, Vojvodina i Čukarički. Nakon održanog žreba, pomenuti timovi saznali su imena rivala u 3. kolu kvalifikacija ovog takmičenja. Crno-beli bi trebalo da u drugom kolu najpre eliminišu Dunajsku Stredu, Brđani Sumgait, a ekipa iz Novog Sada Panevežis.

Ukoliko to učine, u trećem kolu Partizan će igrati protiv boljeg iz duela Soči-Kesla, novosadska Vojvodina protiv Laska, a uspešniji u utakmici Hamarbi-Maribor će se sastati sa Čukaričkim.

Možemo zaključiti da Partizan nije imao sreće na žrebu, pošto su u opticaju bili i lakši rivali od ruskog tima, koji je u prethodnoj sezoni zauzeo visoko peto mesto u jakoj ruskoj ligi, sa istim brojem bodova sa Rubinom, a tri manje od Lokomotive.

Mečevi trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije igraće se 5. i 12. avgusta.

Danas je održan i žreb u Nionu, gde je odlučeno da Crvena zvezda, ukoliko prođe drugu fazu kvalifikacija, u trećem meču za plasman u Ligu šampiona igraju protiv boljeg iz duela Alaškert (Jermenija) – Šerif (Moldavija).

0
0
1 Komentara
  1. Realno, najgore je prosla Vojvodina, koja vec nekoliko sezona izvlaci nezgodne protivnike, ali mora da poprave kvalitet da bi dosli u situaciju sa boljim zrebom. Cukaricki ce dobiti solidnog rivala, ali mogu da ih pobede. A ne vidim sta je Partizan lose prosao kad je dobio anonimuse. Koja je Soci ekipa? To kao kad su pricali prosle ili pretprosle godine kako su oni Turci tezak protivnik, a ljudi se prvi put plasirali u Evropu ikad. Zvezda je najbolje prosla i sad se ostvaruju benefiti truda koji je stvaran 4 godine. Koeficijent je znatno bolji, u prvih 50 ekipa su i sad se dobijaju laksi protivnici. Jos bolja situacija ce biti kad Zvezda garantovano bude nosilac u svim kolima kvalifikacija.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter