0
ATP

FOTO: krajinovic_filip/Instagram

USPEŠNO JE ‘PRESKOČIO’ OVU PREPREKU: Krajinović se namučio, ali je na kraju uspeo da se plasira u osminu finala turnira u Hamburgu!

Objavljeno: 13.07.21 u 17:04

Nemac je namučio Krajinovića, ali ne dovoljno.

Filip Krajinović uspeo je da se plasira osminu finala ATP turnira u Hamburgu, nakon što je pobedio Nemca Danijela Altmajera sa 2:1 u setovima.

Srpskom teniseru nije bilo lako da dođe do novog trijumfa, pogotovo u drugom setu kada se poprilično namučio. Krajinović je u prvi set osvojio rezultatom 6:3. U nastavku je viđena velika borba, Nemac je imao brejk prednosti, Srbin je uspeo da stigne do izjednačenja, ali je Altmajer u taj-brejku bio bolji 7:3.

U trećem, odlučujem setu do izražaja je stigao kvalite koji srpski teniser poseduje. Filip je treći set osvojio ubedljivo sa 6:1 i naj taj način se plasirao u narednu rundu takmičenja.

U narednoj rundi, srpskom teniseru će na crtu izaći Filip Kolšrajber koji je dobio specijalnu pozivnicu za turnir u Hamburgu.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE
Unesite pojam i stisnite enter