0
Domaći fudbal
Raspored utakmica Superlige Srbije

FOTO: Youtube screenshot

‘SEČA’ SUDIJA U SUPERLIGI: Otkazi ‘pršte’ na sve strane!

Objavljeno: 24.06.21 u 23:22

Arbitri izbrisani sa liste!

Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije je odlučila da sa superligaške liste eliminiše četvoricu poznatih sudija. Naredne sezone u elitnom rangu više neće deliti pravdu Danilo Grujić, Miloš Đorđić, Zoran Široki i Novica Anđelovski.

Kako prenosi Sport Klub, novi saziv komisije predvođen predsednikom Dejanom Filipovićem, rešio je da ‘podeli’ otakze spomenutim sudijama.

PROČITAJTE JOŠ: GOMEZ-ERERA I ĐOKOVIĆ SE POVUKLI SA TURNIRA: U pitanju je povreda!

Najzvučnije ime na listi je svakako Danilo Grujić. Nekadašnji poznati internacionalac koji je bio član čuvenog tima Milorada Mažića.

Jedini aktuelni internacionalac sa spiska je Miloš Đorđić. Nije se Miloš najbolje snašao dok je delio pravdu sa FIFA znakom.

Zoran Široki je dobio mnogo negativnih ocena, a Anđelovski je jedan od najstarijh sudija i dosta se pričalo o njegovoj smeni.

Veliki napredak u karijeri su napravili Dejan Trifković, kao i Danilo Nikolić iz Lovćenca. Ova dva arbitra će od naredne sezone deliti pravdu na terenima širom Srbije i to u najkvalitetnijem fudbalskom takmičenju u našoj zemlji.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter