0
Domaći fudbal

FOTO: FK Radnički NIš

SADA JE ZVANIČNO: Nenad Lalatović ima novi klub!

Objavljeno: 24.06.21 u 20:58

Srpski stručnjak je napustio Niš!

Nenad Lalatović je već nekoliko dana u centru medijske pažnje. Mladi stručnjak je nedavno stigao u Niš, ali je već napustio ekipu sa stadiona ‘Čair’. Uspešni trener će u narednom periodu sa klupe predvoditi  Al Batin iz Saudijske Arabije.

Ovo je prvi inostrani ugovor u trenerskoj karijeri za nekadašnjeg trenera Crvene zvezde. Radnički će u narednim danima morati da potraži novog šefa stručnog štaba. Kao potencijalna zamena za Nenada, navode se Aleksandar Veselinović ili Aleksandar Stanković.

PROČITAJTE JOŠ: EMOTIVNA PORUKA NOVAKA ĐOKOVIĆA: ‘Prvi reket sveta’ čestitao Viktoru odlazak u penziju!

-Nije tajna da postoje pregovori. Ali još nisam ništa dogovorio. A ako se dogovorim to će biti milionski ugovor, koji ja i moj stručni štab prosto nećemo moći da odbijemo. Želim da poručim navijačima Radničkog da ne treba da brinu. Ako se i desi da odem, ovde je već formiran sastav koji će biti u vrhu srpskog fudbala – istakao  je pre samo nekoliko sati Lalatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter