0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

CRVENO-BELI POČELI SA PRIPREMAMA ZA NAREDNU SEZONU: Izabranici Dejana Stankovića vredno rade u Austriji! (FOTO)

Objavljeno: 24.06.21 u 22:30

Fudbaleri Crvene zvezde stigli su oko 16 sati u Austriju, u hotel u Štegersbahu, gde će boraviti do 9.jula i pripremati se za predstojeću sezonu.

Saopštenje FK Crvena zvezda prenosimo u celosti.

-Toplo vreme dočekalo je naše fudbalere  i prelepa priroda u ovom malom mestu. Nakon dolaska, naši prvotimci su imali odmor, a potom se uputili na teren gde su odradili trening i time zvanično otpočeli pripreme. Crveno-beli su vredno trenirali i tokom pauze po individualnom programu koji im je sastavio Federiko Panonćini, kako bi spremno dočekali početak priprema. Izabranici Dejana Stankovića imaju na raspolaganju dva terena. Danas su koristili oba, na prvom su se zagrejali, a potom su prešli na veći teren.

FOTO: YouTube screenshot

Nakon toga je stručni štab podelio Zvezdine igrače u dva tima i svaki je imao zadatak da što pre stigne do gola i u tome su uspevali iako im je ovo bio prvi kontakt sa loptom nakon mesec dana. Koristili su brzu podlogu koju ima teren u Štegersbahu trudeći se da što brže realizuju zamisli Dejana Stankovića. Nijedan igrač se nije požalio na umor, iako je temperatura bila dosta visoka. Nakon treninga sa loptom, imali su deo sa istrčavanjem određenih deonica, a sve vreme je osmeh bio na licima igrača.

FOTO: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde već sutra nastavljaju sa ustaljenim ritmom i imaće dva treninga dnevno – stoji u saopštenju aktuelnog šampiona Srbije.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter