0
Fudbal

FOTO: FSS

NIKO NAS NIJE POKRAO, A NI VUKAO NAZAD: Piksi izneo razloge zbog kojih nismo otišli na EURO i pohvalio Đokovića i Jokića! (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.21 u 14:56

Skroz je u pravu.

Evropsko prvenstvo u fudbalu, počelo je juče utakmicom između Italije i Turske. Naša selekcija na najveću evropsku smotru nije uspela da se plasira više od 20 godina, a selektor Srbije Dragan Stojković Piksi zna zašto je to tako.

Moramo i tu činjenicu da prihvatimo kao istinitu. Jednostavno je tako. Bilo je tu dosta problema, i ako se analizira i ide malo dublje, došlo bi se do razloga. Nismo bili dobri, da budemo precizniji, jasni. Nismo bili dobri dovoljno da bismo bili tamo. Niti nas je neko pokrao ili vukao nazad, mi smo odlučivali o svojoj sudbini i mislim da nismo bili dovoljno kvalitetni da bismo bili u toj grupi, počeo je Piksi i dodao:

I ove poslednje kvalifikacije, Portugal i Ukrajina su otišli, dve ekipe su išle, a mi nismo bili ni među dve. Ko nam je kriv? Ukrajina, pa nije Ukrajina. Portugal? Ma ne, samo nismo bili dovoljno dobri. Tako da, to moramo da ispravljamo i tu moramo da budemo fokusirani da kvalitetom, znanjem, idejama dođemo do cilja.

Potom se selektor Orlova osvrnuo na ogromne uspehe Nikole Jokića i Novaka Đokovića. Centar Nagetsa je dobio priznanje za najkorisnijeg igrača NBA lige, dok je Đoković u polufinalu Rolan Garosa savladao kralja šljake, Rafaela Nadala.

Kad se čovek probudi i čuje lepe vesti, naravno da se silno obraduje. Ponosni smo ovih dana i lepo se osećamo, iako su nas Nikola i Novak navikli na svoje podvige i ovo nije ništa novo. Rezultati koje postižu svakako ulaze u sve anale sporta i izazivaju divljenje čitavog sveta. Novak je fenomen sam po sebi. Mečevi koje je tokom karijere odigrao protiv Nadala i Federera dobili su epitet epskih i ušli u istoriju tenisa kao nešto čudesno i neponovljivo. I on sam ispisuje najlepše stranice ovog sporta, to je nešto fascinantno. Naš čovek dominira svetskim tenisom i kako da ne budemo ponosni i srećni. Želim mu da nastavi u istom stilu, pa i ako izgubi neki meč, to apsolutno ništa neće promeniti u mom mišljenju, zaključio je Dragan Stojković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter