0
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

OTKRIVENI SVI DETALJI TRANSFERA: Zvezda ostala praznih ruku, a Milunoviću ‘džak para’ od Turaka!

Objavljeno: 05.06.21 u 19:30

Iskusni štoper napustio je ‘Marakanu’…

Ostaće upisano u biografiji defanzivca Nemanje Milunovića da je sa Crvenom zvezdom osvojio tri titule i jedan Kup Srbije, te da je sa ovim klubom igrao po jednu grupnu fazu Lige šampiona i Lige Evrope. Vremenom je postao nezamenjiv šraf poslednje linije tima, ali je 32-godišnji Čačanin rešio da ipak napusti Ljutice Bogdana.

Dugo se čekalo na epilog pregovora, jer je bilo poznato da ovog leta postaje slobodan igrač, a kako defanzivac nije dogovorio ostanak u Beogradu, prihvatio je jedan od mnogo poziva iz inostranstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HOT SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

Milunović je danas predstavljen kao pojačanje Alanje za novu sezonu, a samo za potpis ugovora inkasirao je 400.000 evra, pošto u Tursku odlazi kao slobodan agent, saznaje ‘Mocart sport’. Uz to, isti izvor navodi da bi trebalo da mu bude isplaćeno 1.500.000 evra, iliti 750.000 po sezoni. Pored svega, Milunović u ugovoru ima i jednu opcionu godinu.

Nakon njegovog odlaska, Dejan Stanković sada može da računa na novajliju Aleksandra Dragovića, te Radovana Pankova i Miloša Degenega, te mlado Strahinju Erakovića, ali i Srđana Babića, koji se vraća s pozajmice iz Famalikaa.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter