3
Domaći fudbal

FOTO: FSS

PIKSI ODLUČIO DA NE POZOVE FUDBALERE ZVEZDE: „Niko me nije posebno zaintrigirao“

Objavljeno: 31.05.21 u 17:36

Na prijateljske mečeve bez fudbalera Zvezde.

Crvena zvezda došla je do titule veoma ubedljivo, bez ijednog poraza. Uspeli su da osvoje Kup na koji su čekali devet godina i objedine duplu krunu nakon 14 godina čekanja. U Evropi su ostvarili sjajne rezultate,a eliminisani su nakon egal dvomeča sa Milanom.

Rezultatski gledano, Zvezda je imalo odličnu sezonu ispred sebe i posravili su veoma visoke standarde. Ipak, i posle sjajnih partija nijedan fudbaler crveno-belih nije pozvan u reprezentaciju. Selektor Dragan Stojković Piksi odlučio se da na najnoviji spisak ne pozove fudbalere šampiona Srbije.

Srbija igra prijateljske mečeva u Japanu a jedini fudbaler iz redova „večitih“ jeste mladi Nemanja Jović. Stojković je rekao da nije oduševljen onim što je video u finalu Kupa i da ga nijedan fudbaler nije posebno oduševio.

Gledao sam poslednja dva derbija. Nisam oduševljen. Niko me nije posebno zaintrigirao. Imamo malog Jovića, koji je kao najmlađi pokazao neku razliku. U ovom momentu može da mu se pruži prilika i zato ju je dobio – zaključio je Piksi.

Na prethodnim okupljanjima reprezentacije svoje mesto su imali Katai i Gajić, koji iza sebe imaju odlično sezonu. Ipak, da li zbog umora ili nedostatka kvaliteta, ovoga puta Piksi je odlučio da ih ne pozove. Videlo se razočaranje u glasu selektora kada je pričao o duelima Zvezde i Partizana ove sezone. Svima je jasno da je fudbal bio u najmanju ruku loš, tako da će “zvezdaši” morati još da se potrude ukoliko žele da se nađu na spisku selektora Srbije.

0
0
3 Komentara
  1. Naravno, selektor je u pravu što se tiče igrača Zvezde i Partizana koje nije pozvao u reprezentaciju! Od dva poslednja derbija Zvezde i Partzana, oba su bila ispod svih mogućih kriterijuma. Niko nije bio u stanju da ostvari tri uzastopna kontakta sa loptom. Igralo se sporo i bez brze tranzicije! Ne znam ko je uopšte očekivao bržu Zvezdinu igru, kada u timu Zvezde glavna trojka na sredini terena su nekvalitetni afrički “kapitalci” Sanogo, Kanga i Mohamed El Fardu, koji su poznati po zadržavanju lopte i po vraćanju lopte unazad. Kako naši igrači da igraju brže pored ovih poznatih sporih “kreatora”?!

    0
    0
    Odgovori
    • Upravo sam ugledao moj nepoznati komentar..Drago mi je da sam nekog toliko prelomio da je cak uzeo i moj nadimak. Inace ponekad komentarisem CZ, ali to nisam cinio vise od godinu dana na ovaj nacin..

      0
      0
      Odgovori
  2. Veliki respekt za Velikog Piksija! Prepoznao je majstorstvo u decku i drago mi je da imamo selektora koji daje naglasak na majstorstvo,nebitno o kome se radii iz kojeg kluba dolazi!. Da, mali jeste izuzetan biser, ali ovo je ipak veoma hrabro od Piksija ,s obzirom na cergarku medijsku silu i silnistvo jednog kluba u Srbiji!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter