13
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZDJELAR O ZVEZDINOJ TITULI: „Jedini na planeti nemaju poraz“

Objavljeno: 30.05.21 u 09:46

Vezni fudbaler Partizana dao je svoj komentar o Crvenoj zvezdi.

Zdjelar je rekao da sezonu iza sebe smatra uspešnom uprkos drugom mestu i porazu u finalu Kupa. On je dao i svoje mišljenje zašto smatra da je razlog Zvezdinog uspeha.

„Gubitak bodova, da se tako izrazim, u ‘malim’ utakmicama. I, onda nije bilo lako vratiti se u trku. Nisam siguran da bi bilo koja ekipa na svetu mogla da isprati niz ‘večitog rivala’, jer jedini na planeti nemaju poraz“; rekao je Zdjelar za „Sportski žurnal“.

Prema njegovim rečima, Partizan je imao dobru sezonu.

„Gledano iz mog ugla, iza nas su dobra sezona i mnoštvo kvalitetnih utakmica. Naravno, bilo je i loših ali kao sastavni deo fudbala. Napravili smo zavidan niz vezanih pobeda i kad se podvuče crta, ja sam zadovoljan. Igrao sam standardno, izuzimajući mesec pauze zbog koronavirusa. Brzo sam se ipak, vratio u formu i sve je bilo u redu do kraja prvenstva“.

Međutim, ne krije da je teško.

„Teško je da u nekoliko slova opišem sezonu u klubu kakav je Partizan, jer morali smo da se dokazujemo svakog dana. Promenio bih početak prvenstva jer se tada napravila velika gužva u bodovima koju je bilo, kako se ispostavilo, nemoguće stići“, zaključio je.

0
0
13 Komentara
  1. Ni partizan ni zvezda nebi igrali finale da je sve regularno.
    A o tituli i da nepricam .
    Za vreme djurica svi su nam se sklanjali
    A sad nam zvezda vraca i to troduplo

    0
    0
    Odgovori
  2. Neće ciganija NIKADA PRIZNATI NIŠTA
    šta reći o RADu.. 11bodova prvi deo sezone, drgi deo čak „33“..nije ljubiga ga TATA petljao ništa.
    Sestre i braćo GROBARI, samo se dgžimo zajedno. Proći će i ovo POŠAST

    0
    0
    Odgovori
  3. To je slučaj za UKP – SBPOK… kad bi ovo bila normalna pravna država u kojoj vladaju Ustav, zakoni, nezavisno sudstvo i tužilaštvo.

    0
    0
    Odgovori
    • Kad su i Partizan i Zvezda odigrali kompletnu sezonu bez poraza,a tad je Partizan bio prvi jer je imao manje nerešenih utakmica,tada je to sve bilo uredu. Samo kad je Zvezda ispred Partizana onda nije ništa regularno? Dobra postavka, kao alibi za neuspehe, odnosno opravdanje pred navijačima !

      0
      0
      Odgovori
  4. To je sve posledica naprednjačke vlasti i njihovog terora, besprimerne krađe i bahate otimačine svuda i na svakom koraku. SNS sekta i njihov vrhovni guru uništili su fudbal u ovoj zemlji a i sport generalno, Takvo bolesno i opsesivno mešanje u sport i uticanje na rezultate i plasmane klubova nije viđenom nikad i nigde u svetu, osim možda u Rumuniji pod Čaušeskuom.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter