13
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

ZDJELAR O ZVEZDINOJ TITULI: „Jedini na planeti nemaju poraz“

Objavljeno: 30.05.21 u 09:46

Vezni fudbaler Partizana dao je svoj komentar o Crvenoj zvezdi.

Zdjelar je rekao da sezonu iza sebe smatra uspešnom uprkos drugom mestu i porazu u finalu Kupa. On je dao i svoje mišljenje zašto smatra da je razlog Zvezdinog uspeha.

„Gubitak bodova, da se tako izrazim, u ‘malim’ utakmicama. I, onda nije bilo lako vratiti se u trku. Nisam siguran da bi bilo koja ekipa na svetu mogla da isprati niz ‘večitog rivala’, jer jedini na planeti nemaju poraz“; rekao je Zdjelar za „Sportski žurnal“.

Prema njegovim rečima, Partizan je imao dobru sezonu.

„Gledano iz mog ugla, iza nas su dobra sezona i mnoštvo kvalitetnih utakmica. Naravno, bilo je i loših ali kao sastavni deo fudbala. Napravili smo zavidan niz vezanih pobeda i kad se podvuče crta, ja sam zadovoljan. Igrao sam standardno, izuzimajući mesec pauze zbog koronavirusa. Brzo sam se ipak, vratio u formu i sve je bilo u redu do kraja prvenstva“.

Međutim, ne krije da je teško.

„Teško je da u nekoliko slova opišem sezonu u klubu kakav je Partizan, jer morali smo da se dokazujemo svakog dana. Promenio bih početak prvenstva jer se tada napravila velika gužva u bodovima koju je bilo, kako se ispostavilo, nemoguće stići“, zaključio je.

0
0
13 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter